No Title
cv: 5565 bekijken ------------------------------<-<- pagina terug
  • Reageer per email
  • Bel voor bemiddeling
  • Naar alle CV's



C# Software ontwikkelaar
den haag
6-2012
C# projecten

1999 - 2003
Haagse Hogeschool ’s-Gravenhage, Informatica en Informatiekunde.

Diploma behaald op 18 juni 2003.

1995 – 1999
Tinbergen Techniek ’s-Gravenhage, Elektrotechniek, studierichting Elektronica.

Diploma behaald op 30 juni 1999.

C#
ASP.Net
WinForm .Net
EntLib 2.0
T-SQL
HTML, CSS
Javascript
Visual studio (2003, 2005)
SQL Server (2000, 2005)

Sep 2005 - heden
ExtraVestiging.nl


ExtraVestiging.nl is een samenwerkingsverband verband tussen AM team en Lynx-Media. AM team ontwerpt en ontwikkelt websites voor diverse ondermeningen in de gemeente Westland. Lynx-Media levert websites met de mogelijkheid van content management, hierbij staat het gebruikersgemak voorop. Beide partijen zijn benaderd door Marti IT voor het realiseren van een webwinkel voor bakkerijen en daarbij een koppeling met het administratiepakket Bake-it.



Naast het starten van mijn eigen onderneming heb ik mij aangesloten bij AM team. Het doel hiervan is het samen werken aan de realisatie en het implementeren van de webwinkel. Mijn functie binnen dit project is het bepalen van de functionaliteit en het bepalen van de beste technische realisatie.




apr 2005 - heden
Marti IT BV te Kwintsheul


Marti IT levert “standaard” software voor de Orthopedische bedrijven en Bakkerijen. De software van Marti IT maakt het mogelijk om de volledige administratie te kunnen uitvoeren van de organisatie. Marti IT is de marktleider voor het leveren van bakkerijsoftware aan bakkerijen van het midden en klein bedrijf.



Als parttime lead developer ben ik bezig met het onderhouden van het Cash-it kassasysteem. Naast het onderhouden van de huidige systemen ben ik bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van een nieuwe applicatie lijn gebaseerd op het .Net framework. Daarbij begeleid ik de software engineers van Marti IT voor de realisatie van de nieuwe applicatielijn.




apr 2005 - mrt 2007
Qurius Advanced Solutions te Rijswijk


Qurius Advanced Solutions is een Microsoft Gold partner die maatwerk softwareoplossingen op het Microsoft platform levert. Ze doen dit met behulp van de Softwarestraat.NET, volgens hun Fixed Price, Fixed Date, Fixed Functionality principe.



Bij Qurius AS ben ik werkzaam als software engineer en heb in een korte tijd een groei gemaakt. De projecten waar ik aan heb gewerkt waren onder andere afkomstig van KPN EnterCom, Wegener E-media en de Rabobank. Tijdens mijn periode bij Qurius heb ik leren werken met ASP.NET en SQL Server/Oracle en heb ik een start gemaakt met de certificering van Microsoft.

Mijn werkzaamheden zijn uitgebreid met het begeleiden van software engineers tijdens projecten. Ook ben ik verantwoordelijk voor het begeleiden van een afstudeerder voor het opzetten van een unittest framework voor Softwarestraat.NET.




aug 2003 - mrt 2005
Marti IT BV te Naaldwijk


Na het afronden van mijn HBO opleiding ben ik bij Marti IT gestart als software engineer. Ik was verantwoordelijk voor het onderhouden van bestaande bakkerij software in Delphi en Visual Objects.

Met het starten van het Cash-it project, een kassasysteem voor bakkerijen, kreeg ik de functie van lead developer. Hierbij was ik verantwoordelijk voor het Cash-it project, voor zowel de functionaliteit als de technische realisatie en de implementatie in diverse organisaties. Tijdens dit project heb ik leren werken met WinForms van .Net 1.1. Tijdens deze periode was ik verantwoordelijk voor het begeleiden van verschillende software engineers en het ondersteunden van de helpdesk bij technische problemen.




feb 2003 – jul 2003
ConnecTUX BV te Delft


ConnecTUX biedt een alles-in-één server oplossing voor het midden en kleinbedrijf. ConnecTUX heeft een Linux distributie ontwikkeld voor het beheren van bedrijfsnetwerken via een makkelijke web interface.



Tijdens mijn afstuderen heb ik een pakketselectie uitgevoerd voor een groupware oplossing. Het geselecteerde pakket moest aansluiten op de huidige Outlook implementatie van de ConnecTUX oplossing.




jul 2001 - jan 2003
Marti IT BV te Naaldwijk


Tijdens mijn HBO opleiding heb ik parttime gewerkt en mijn stageperiode doorlopen bij Marti IT. Tijdens mijn parttime werk was ik werkzaam als software engineer en verantwoordelijk voor het onderhouden van orthopedische software en het bieden van helpdesk aan orthopedische bedrijven. Tijdens mijn stageperiode was ik verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een extranet applicatie voor orthopeden. Tijdens deze periode heb ik leren werken met Visual Object, Visual Source safe en Windows Server.




dec 1999 - feb 2001
Xpert Vision Systems te Honselersdijk


Xpert Vision Systems is een hardware en software leverancier die logistieke software aan handelaren van Bloemenveiling Holland levert. Ook leverde XVS de helpdesk aan Kabelfoon internet.



Naast mijn HBO opleiding start ik als medewerker van de Kabelfoon helpdesk. Binnen een half jaar kreeg ik de functie van software engineer en voerde ik een project uit voor een intern hardware registratiesysteem. Tijdens deze periode heb ik ontwikkeld in PHP met PostgreSQL en een Linux server.




jan 1999 - jul 1999
C+L Automatisering te Naaldwijk


C+L Automatisering is een softwarebedrijf dat software ontwikkelt voor de agrarische sector. Het bedrijf levert een administratiepakket voor bloementelers.



Tijdens mijn stage periode was ik werkzaam als software engineer voor het onderhouden en uitbreiden van het administratiepakket voor agrariërs.




jul 1997 – dec 1998
ECD Computers te Delft


ECD Computers is een hardware leverancier voor zowel Intel systemen als Acorn systemen. Ik was werkzaam op de technische dienst voor het assembleren en configureren van Intel systemen. Deze werkzaamheden heb ik uitgevoerd tijdens mijn stageperiode en parttime naast mijn MBO opleiding.