No Title
cv: 5129 bekijken ------------------------------<-<- pagina terug
  • Reageer per email
  • Bel voor bemiddeling
  • Naar alle CV's



.NET Ontwikkelteam
spijkernisse
in overleg
Opdracht / Project (geen detachering!)

Bij ThinkSharp zijn medewerkers minimaal HBO opgeleid in het vakgebied. Op dit moment bestaat de kernploeg uit mensen met een HBO opleiding Grafimediatechnologie, cum laude afgestudeerd en een VWO achtegrond.

Analyse/Design
Ervaring met het doen van interviews, het analyseren van resultaten en het doen van aanbevelingen voor verbeteringen binnen een organisatie of de infrastructuur daarvan. Kennis om vervolgens aan de hand van analyse eisen, wensen en technische specificaties op te stellen. Natuurlijk in staat om software te moduleren, aan de hand van standaarden zoals DFD, UML of modulatie van databases met behulp van o.a. ERD en SOM.

Programmeren
Goed programmeren is een denkwijze en niet taal gebonden. Daarbij ligt de voorkeur wel bij programmeertalen als C# en Java, voornamelijk de achterliggende platformen zijn binnen ThinkSharp zeer bekend. De keuze van de taal of het platform is afhankelijk van het project.

Testing
Testen begint vanaf de eerste dag dat het product in ontwikkeling is. Veel ervaring met testen in de vorm van technische tests (Unit Testing, Subsystem testing), beveiligingstest (voorkomen van: SQL Injections, Gebruik van: SSL, X.509) en gebruikerstest (Usability door middel van: SUMI, Think Aloud, WAMMI)

Projectbeheersing
Softwareontwikkelaar in hart en nieren. Grondige kennis van het sturen van een software ontwikkelingstraject i.c.m. het ontwerpen van software, met zowel klassieke inzichten (met termen zoals: SDM, LAD) als modernere inzichten (met termen zoals: XP, IAD, RAD, OOD)

Grafisch
Mede dankzij mijn opleiding kennis van de grafische industrie, grafische verwerking en DTP / vormgeving. Daarbij dus kennis van de Adobe en Macromedia productlijnen.

Beheer
Kennis van besturingssystemen (o.a. GNU/GPL Linux, Microsoft Windows, MacOS) in staat om een enterprise-level serveromgeving op te zetten en te onderhouden.

Conceptontwikkeling
Altijd bereid om, wanneer gewenst, niet te gaan voor de standaardoplossing maar mee te denken naar een vernieuwend en innoverend concept.

Binnen ThinkSharp is veel kennis en ervaring aanwezig op basis van werkzaamheden binnen het bedrijf of eerdere werkzaamheden. Enkele voorbeelden van projecten die door onze medewerkers zijn uitgevoerd (de trajecten zijn altijd van begin tot eind compleet uitgevoerd):

Binnen ThinkSharp
Libraries ontwikkeld binnen Actionscript voor het wiskundig modeleren van grafische componenten en het koppelen van een content management interface binnen standaard Actionscript-projecten.

Ontwikkeling van een online detacheersysteem voor een intermediare partij. Op basis van een groot aantal dynamische criteria zijn bedrijven en zelfstandigen in staat elkaar te zoeken op o.a. expertise, regio en beschikbaarheid. -Systeem nog in ontikkeling-

Gedetacheerd als Technisch Adviseur en Projectmanager bij de Hogeschool Rotterdam en leerwerkbedrijf LYNX voor beoordeling en begeleiding van 3e en 4e jaars studenten binnen het Rotterdams Instituut voor Informatica Opleidingen (RIVIO)

Softwaremodule geschreven in .NET 2.0 voor het dynamisch genereren van verzuimstatistieken (in PDF) op basis van non-relationele data uit een commercieel Verzuim- en Cliëntvolgsysteem. (C#, ASP.NET)

Intranet technologie ontwikkeld met de kracht om gekoppeld te worden aan bedrijfssystemen. (C#, ASP.NET)

Een interactief ‘streaming media’-platform ontwikkeld, compleet gebaseerd op het principe van Java Webstart. Interactiviteit met streaming media zonder software te installeren.


Externe ervaring
Uitvoering van een test- en implementatietraject bij een (financiële) detacheermaatschappij m.b.t. een ‘maatwerk’-bedrijfsapplicatie, met succes.

Een realistische analyse en advies uitgebracht met daarbij een voorstel tot een aangepaste infrastructuur om communicatie en informatie te verbeteren binnen hogere onderwijsinstellingen.

Succesvol een vernieuwend reserveringssysteem om lokalen en attributen te registreren en te reserveren ontwikkeld voor de Hogeschool Rotterdam, ongeëvenaard door enig commercieel product.

Basissoftware en prototypes ontwikkeld voor een aansturende module binnen een radio en intercom simulatieomgeving. Opdrachtgever hiervoor was het bedrijf DutchSpace uit Leiden (project DiRIS).