No Title
cv: 3454 bekijken ------------------------------<-<- pagina terug
  • Reageer per email
  • Bel voor bemiddeling
  • Naar alle CV's



database manager/ interim manager /projectmanager
Woerden
In overleg
opdrachten

VWO, Universitaire studie psychologie. Diverse cursussen op technisch en business gebied.

Dipegaande kennis van de business en de techniek. Vooral ingezetbaar als schakel tussen business en techniek.

Directeur IT bedrijf, Interim manager, Outsourcing, Business development manager, Account en sales manager, Project manager, Database designer

Vereniging kamers van koophandel
Verantwoordelijk als projectmanager voor het ontwikkelen en implementeren van een visie op het afhandelen van transacties tussen overheid en bedrijfsleven. Deze visie geimplementeerd in het bedrijvenloket. Onderdeel van het streven van het kabinet om tot 25% administratieve lastenreductie te komen in Nederland.

Wolters Kluwer
Bussiness consultancy op directieniveau. De kansen die nieuwe vormen van digital distribution & delivery bieden aan een multinationale uitgever. Tot strategisch IT beleid gekomen vanuit de marketing doelstellingen. Increase stability, lower costs, shorten time-to-market and explore new markets.

Vereniging kamers van koophandel
Onderzoek Publish Server. Streamlining van de informatiestromen vanuit de kamers van koophandel naar derde partijen. (ondernemers, belasting dienst enz.) De informatie van de KvK's worden via diverse media aan partijen aangeboden, zowel electronisch als in print. Het beoogde systeem kan centraal en decentraal gegevens innemen (redacties, derden) en uitgeven.

UWV
Onderzoek naar een effectiever en efficiënter functioneren van de afdeling Project Control
Outsourcing Haalbaarheidsstudie voor een uitgever naar de mogelijkheden van outsourcing van onderdelen van de softwareontwikkeling naar Oost-europa.

BV Ik
Projectmanagement BV Ik, een nieuwe speler met een nieuwe formule op de arbeidsmarkt gericht op de Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP). Ontwikkeling van een desktoptool waarin met behulp van internettechnologieen de ZZP'er diensten afnam.

Price Waterhouse Coopers / Heineken
Consultancy rond de implementatie van SCOA; een nieuwe wereldwijde standaard voor financiele administratie.

Master Solution / Wolters Noordhoff
Businessdevelopment. Onderzoek naar de mogelijkheden om de content van Wolters Noordhoff te combineren met de (channel) software van Master solution.

Tostrams groep
Royce Tostrams is een uitgever van financiële informatie via electronische media en print, zowel in de consumer als in de b2b markt. Verantwoordelijk als projectmanager voor alle aspecten van de integratie van de diverse productielijnen naar een publishing system, om zo de efficientie (o.a. re-use content) en dus de marges te vergroten. De softwareontwikkeling werd geoutsourced naar een CMM level 3 partner in de Oekraine.

ANWB
Projectmanagement ANWB Golf. ANWB biedt haar leden de mogelijkheid een GolfCard aan te schaffen. Met deze kaart kan de golfer met korting een aantal diensten afnemen. De softwareontwikkeling werd geoutsourced naar de Oekraine.

SNS Bank
Verkennen van de mogelijkheden van een nieuwe effectenbank onder de SNS vlag. "Licence2trade" zou zich onderscheiden door zich veel meer te richten op het plezier van het beleggen. Businessplan en presentatie aan de hoofddirectie.

DVDirect
Product development van een inititief om DVD's via het internet te verhuren. O.a. verantwoordelijk voor businessplan, logistiek, financiering, softwaredevelopment.