No Title
cv: 2443 bekijken ------------------------------<-<- pagina terug
  • Reageer per email
  • Bel voor bemiddeling
  • Naar alle CV'sProjectleider, adviseur, projectmanager
Amsterdam
01-dec-2011
freelance opdracht

* 6 jaar V.W.O. te Bussum, (1986-1992, geslaagd).
* 5 jaar Geneeskunde te Amsterdam (1994-1998, doctorale fase).
* NIMO opleiding Projectmanagement, ITIL Essentials, MIND-IT MCSE modulaire opleiding, ITASC opleiding helpdeskbeheer, diverse management en communicatie trainingen


Specialisaties: o.a. projectmanagement, ICT/LAN beheer, ITIL, PRINCE22003-Heden:

Management- en organisatieadvies, project- en interim management. Trainingen en workshops. Procesmanagement en audit trajecten. Voornamelijk in de sectoren Gezondheidszorg en (semi-)overheid.

2001-2002 (In View b.v.):

ICT/organisatie adviseur. Audits, (project)management, beleids- en technisch advies op (midden)managementniveau bij verschillende opdrachtgevers. Opstellen van projectplannen en het uitvoeren van projecten op het grensvlak tussen informatie en organisatie. Begeleiden van pakketselecties. Procesbewaking bij onder andere conflictsituaties, migratietrajecten en pilots. Opstellen strategie (intern) automatiseringsbeleid.

1999-2001 (Yacht):

Hoofdvestiging GAK: co÷rdinator/medewerker helpdesk Unit Handhaving. Geven van gebruikersondersteuning en netwerkbeheer. Landelijke inventarisatie van PC park van het GAK t.b.v. INFRA2000, de migratie van Windows95 naar NT4.0.

Algemeen Ziekenhuis, 350 bedden, 2 lokaties: projectmedewerker/ netwerkspecialist. Verbeteren van de netwerkinfrastructuur. Netwerkinventarisatie t.b.v. Millennium project. Implementatie van Chipsoft op de operatieafdeling. Migratietraject naar SAP/ R3 op de polikliniek. Implementatie van Navision Financials.

Yacht ICT: projectco÷rdinator en delivery manager. Als projectco÷rdinator de 'linking pin' tussen (project)management Yacht ICT, Yacht Technology en Yacht Management. Opzet en advies betreffende beslismomenten. Contactpersoon externe partijen (o.a. UPC en Getronics). Als delivery manager verantwoordelijk voor project staffing. Voeren van intake gesprekken.

UPC Nederland: Data-analist en projectleider in het DaVinci project, ten behoeve van het aanbieden van digitale interactieve televisie aan klanten van UPC. Als data-analist verantwoordelijk voor het opzetten van onderzoeksmethoden en het interpreteren van gegevens uit de inventarisatie van network exceptions in het UPC kabelnetwerk.
Als projectleider: voortgangsbewaking en aansturing van projectmedewerkers, go-nogo besluiten over commercial release UPC Digital, overleg met projectmanager over risico's en knelpunten, advies aan het configuratie management over de opzet van het configuratie management van UPC regio Noord-Holland.