No Title
cv: 2312 bekijken ------------------------------<-<- pagina terug
  • Reageer per email
  • Bel voor bemiddeling
  • Naar alle CV'sICT
Den Haag
01-feb-2011
ICT Managment technische beheer

1982 - 1985 L.E.A.O.(Nederlands, Engels,Maatschappij, Handelskennis 2 en kantoorpraktijk).
1985 - 1987 K.M.B.O. (Nederlands, Engels, Bedrijfsadministratie, Bedrijfseconomie, rechts- en wetskennis)
1987 - 1991 M.M.O. (Nederlands,Engels,Warenkennis, Natuurkunde en Bedrijfseconomie)


ASPECT. Aspect Systeem Management Training

1988 - 1991 De Boekelier, eerst stage later fulltime medewerker. Veel verkoopwerkzaamheden, presentaties en aankleding van de winkel. Later zelfstandig een eigen stripboekenafdeling opgezet, waarbij ik alle contacten met de leveranciers onderhield. Bij de opening van deze afdeling was de huidige tekenaar van Suske en Wiske (Paul Geerts) aanwezig om te signeren.

1991-1992 Maison de Bonnetterie. Na een stage periode van 8 weken ben ik hier fulltime gaan werken. De werkzaamheden bestonden uit: het in ontvangst nemen van de goederen en hulp in de verkoop, tevens hielp ik met het maken van de etalages.

1992 - 1993 Militaire dienst. Basis opleiding gevolgd aan het Limos te Nijmegen. Hierna kwam ik bij de Korps Luchtmacht Staf te Den Haag. Werkzaamheden: het verzenden van geclassificeerde berichten over de gehele wereld. Na mijn dienstplicht heb ik vrijwillig een half jaar bijgetekend en ben uitgezonden voor de V.N. naar Egypte (Sinaļ), waar ik bij de afdeling communicatie werkzaam was. In mijn vrije tijd heb ik een cursus parachutespringen en duiken gevolgd.

1994 - 1999 De Bijenkorf. Werkzaamheden: invoeren gegevens van nieuw binnengekomen cd's in de computer. Het bijhouden van de voorraad, bestellingen doornemen met vertegenwoordigers. Informatie geven over de diverse cd's en het afrekenen hiervan.

1999 - 1999 Sociaal Fonds Schilders. Werkzaamheden: het telefonisch verhelpen van klachten en/of vragen en het informeren over producten.Invoeren van de aangeleverde periodieke loongegevens, en eventueel corrigeren hiervan. Het invoeren van afspraken voor de relatiebeheerders, en het zorgen voor een compleet dossier van het te bezoeken bedrijf.het verzenden van subsidie aanvragen welke betrekking hebben op de schilders branche.

1999 - 2000 KPN Callcenters B.v.. Functioneel applicatie beheerder van verantwoordelijk voor oplevering cijfrapportages ten behoeve van het Operationeel,Financieel en Strategisch Management van KPN Callcenters.Oplevering op dag, week en maandniveau. Beheergegevens database, het adviseren, informeren en afstemmen gebruikerswensen ten aanzien van de cijferrapportages.

2000 - 2001 KPN Callcenters B.v.. Junior Operationeel beheerder- Consultancy: De schakel vormen tussen opdrachtgever en interne organisatie. Klanten adviseren en ondersteunen m.b.t. callcenterdiensten Contacten met de opdrachtgevers onderhouden. - Functioneel Beheer: De behoeften en wensen van de klant afstemmen op de technische capaciteiten van de (Callcenter) ICT infrastructuur. Impact van opdrachten- Operationeel Beheer:n bepalen qua doorlooptijd en te besteden uren Het daadwerkelijk uitvoeren van Changes (programmeren).

2002 - 2002 SNT Nederland IVR beheerder - Het bewaken van de functionaliteit van CPS en ZSL (carrier pre-selection 0800-1273 en zelf service lijn 0800-0429). Dagelijks onderhoud betreffende storingen en foutmeldingen welke op dag niveau met behulp van het programma WSFTP worden opgehaald. Bewaken, beheren, aanpassen en onderhouden van de tabellen, welke door de ZSL gebruikt worden voor de spraak naar de klant betreffende tarieven, locaties, abonnementsvorm en meerdere diensten binnen de ZSL. Het maken van duidelijke gebruikers documenten voor de bovengenoemde systemen.

2003-2004 Self employed, e-commerce consultant - Inkoop en Verkoop via de Internet

2004 - Heden Faqtcom B.V. Medewerker technische dienst.Het verhelpen van storingen, zowel op software als hardware gebied.Het bouwen van compleet nieuwe systemen.